Vores referencer og dem vi samarbejder med

Vi er en virksomhed som elsker at benytte vores nærområde, og vi har derfor
skabt et solidt netværk af organisationer og virksomheder.

 

Vi samarbejder med:

 

Ældresagen Struer/Thyholm

Er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold. De arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.

Alles Lægehus Thyholm

Struer Motion

Struer Motion har alt hvad du behøver for at få en effektiv træning i en travl hverdag.

 

 

Struer Motion

DonJoy

DonJoy er en af de førende leverandører på verdensplan, af skinner og bandager, til rehabilitering og smertelindring under fysisk aktivitet.

 

ATP – Udbetaling Danmark

Udbetaling Danmark er en ny offentlig myndighed, der fra efteråret 2012 begyndte at overtage en række opgaver fra kommunerne.

 

SOS – International

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger inden for assistance til mennesker og materiel før, under og efter rejsen samt Health Assistance, Crisis Assistance, Tracking, Home Assistance og Medical Assistance.

 

Falck Healthcare

Falck Healthcare varetager TopDanmark og Tryg aftaler indenfor sundhedsforsikringer. Herigennem kan du modtage fysioterapi hos Thyholm Fysioterapi.

 

Midtpunktet Thyholm

Midtpunktet er en fond, der drives af en bestyrelse og en daglig leder. Midtpunktet huser idrætshal, fitnesscenter, cafe, bibliotek, musikskole, egnshistorisk arkiv, kultursal og mødelokaler.

 

Thyholm løbeklub

Thyholm Løbeklub blev op startet i 2009 for at samle alle de enkelte løbere på Thyholm i en klub, således vi kunne løbe i fællesskab.

 

Sydthy Svømmebad

Professionelle behandlere og tjenene personale står til din disposition så det eneste du skal tænke på er dig selv.

 

Cheminova

Danmarks førende producent af planteværnsmidler og en af vestjyllands største arbejdspladser med ca. 850 ansatte.