Baby i Thy


BABY I THY har en bred vifte af professionelle trænings- og behandlingstilbud til både dig og dit barn før og efter fødslen.

BABY I THY er dannet af Camilla Basland, som er uddannet fysioterapeut og har efteruddannet sig, så hun med professionelle faglige kompetencer kan hjælpe dig før og efter fødslen samt hjælpe dit barn efter fødslen.

 

Baby i Thy

 

FERTILITETSBEHANDLIG VIA. FYSIOTERAPEUTISK TILGANG:

Et fysioterapeutisk tilbud til dig, som har svært ved at blive gravid. En behandlingsform som er yderst effektiv, fri for bivirkninger og indgreb, og som kan hjælpe mange infertile kvinder til at blive gravide. Træningen foregår via. Mojzisova øvelser både individuelt og som holdtræning.

 

ØREAKUPUNKTUR MOD GRAVIDITETSKVALME:

Fransk øreakupunktur kan til gravide gives mod graviditetskvalme. Der behandles med ørefrø. Behandlingen er yderst nænsom og effektiv, og lindrer med det samme.

 

GRAVIDITETSTRÆNING I TRÆNINGSLOKALET:

Før fødslen tilbydes træning for dig som gravid, som gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit barn inden fødslen. Træningen foregår på hold og har fokus på mave, ryg, bækkenbund og åndedræt – alt sammen som forberedelse for kroppen til den kommende fødsel.

 

GRAVIDITETSMASSAGE PÅ SPECIALDESIGNET GRAVIDITETSBRIKS:

Massage, der løsner de spændinger, der ofte indfinder sig under en graviditet. Graviditetsmassageen udføres på en specialdesignet briks til gravide, hvor du på maven kan nyde at få de spændte og ømme muskler løsnet op.

 

KRANIOSACRALTERAPI FOR SPÆDBØRN OG BØRN:

Behandling som afhjælper maveproblemer, utilpashed, dårlig søvn, favoritside samt skævheder og spændinger i dit barns krop. Behandlingen er også yderst effektiv til at bedre dit barns motorik. Behandlingen udføres med blide grab, hvor barnets knoglesystem rettes op og kroppens spændinger løsnes.

 

MINIMOTION:

Motorisk træningsforløb på hold for børn fra 3 mdr. til 1 år. Træning der styrker barnets motorik og sanser. Træningen består af leg, sang og tilpassede øvelser og instruktion til træning derhjemme. Der er mulighed for tilkøb af hæfte med alle lege, sange og øvelser, så der kan trænes videre derhjemme eller i mødregruppen.

 

BABYMASSAGE FOR DIG OG DIN MØDREGRUPPE:

Beroligende og afspændende massage, som dit barn vil elske. Massagen virker beroligende og afspændende, og du vil som forælder få gode teknikker og råd, som du kan arbejde videre med hjemme. Babymassagen tilbydes som individuel behandling, og som workshop for eksempelvis din mødregruppe.

 

EFTERFØDSELSBEHANDLING OG TRÆNING AF MOR:

Hvis du efter fødslen har behov for behandling og/eller træning af kroppen, og samtidig vil være sikker på at det gøres forsvarligt, som er efterfødselsbehandling og træning noget for dig.

Træningen foregår individuelt eller på hold alt efter dit behov og ønske. Der vil være fokus på bækkenbund, åndedræt ryg og mave. Du vil få en grunding instruktion i at træne korrekt op efter fødslen samt blive vejledt i at træne videre selv derhjemme.

 

ARVÆVSBEHANDLING EFTER FØDSEL:

Har du fået kejsersnit og har gener heraf, så vil du have effekt af arvævsbehandling. Dette gøres via. behandling samt øvelser til videre udførelse hjemme. Arvæv kan give gener og sammenvoksninger, som eventuelt kan modvirke ny graviditet samt give livsvarige gener i form af smerter og stivhed.

 

KONTAKTINFO:

BABY I THY v. Camilla Basland

Thyholm Fysioterapi:

Tlf: 97871595

mail@thyholmfysioterapi.dk

www.thyholmfysioterapi.dk

FØLG OGSÅ BABY I THY PÅ FACEBOOK